Nu kör vi!

Jag är tillbaka på NSR efter tre veckors semester och därmed laddad med ny energi. Tur är väl det, då den energin särskilt kommer att behövas under denna vecka när Helsingborgsfestivalen drar igång. Bortsett från de tre festivaldagarna (torsdag-lördag) krävs mycket arbete med förberedelser i god tid. Då jag både varit på traineeutbyte och haft semester, slängs jag in i arbetet utan någon större insikt över arbetet. Vanligtvis skulle jag uppleva det som besvärande eftersom jag tycker om att ha, som det heter, koll på läget. Men, denna veckan ska jag faktiskt njuta av att vara en resurs i form av extra armar och ben samtidigt som jag ska ta tillfället i akt att mjukstarta inför hösten.

Under festivalen kommer jag främst att fungera som miljöinformatör i Helsingborg stads kretsloppstält på Sundstorget tillsammans med miljöaktörerna H+, miljöbyrån och NSVA. Eftersom Helsingborgsfestivalen är miljömärkt av Håll Svergie Rent är det stort fokus på sortering och återvinning av det avfall som uppkommer under evenemangsdagarna. Förutom information och tävlingar i kretsloppstältet finns även miljöstationer och sorteringshus på flera platser i staden. Det ska vara lätt att bli en miljösmart festivalfirare!

//Sophia

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s