Caroline Bensefelt

Ålder: 26 år

Hemort: Lund

Kommun: Helsingborgs stad, Kommunstyrelseförvaltningens personalavdelning.

Utbildningsbakgrund: Fil kand. personal och arbetslivsprogrammet, inriktning arbetsrätt.

Vilka är dina nuvarande arbetsuppgifter? Sätter mig just nu in i arbetet och är med på ett hörn överallt. Har fått en lista med uppdrag och börjat arbeta lite dem.

Hur tror du traineetjänsten kommer att utveckla dig i ditt fortsatta yrkesliv? För att komma någonstans är det viktigt att ha en bra grund att stå på och det tror jag att jag kommer att få genom traineeprogrammet. Jag är som en svamp och suger åt mig allt det jag tycker är bra. Det finns mycket att hämta och ta del av som jag kommer att ha nytta av i mitt fortsatta yrkesliv, oavsett var jag hamnar i framtiden.

Vad är en viktig fråga för dig att driva inom kommunal sektor?Framtidstänket. Genom att leva i nuet, men samtidigt se framåt kan kommunerna förbereda sig så att de är redo och kan möta framtidens utmaningar väl förberedda.  En annan viktig sak är att unga ska få upp ögonen för kommunen som arbetsgivare och den bredd av yrkeskategorier som finns inom den kommunala sektorn. För att locka unga måste kommunerna anpassa sig till de krav och behov unga har på en arbetsplats för att de ska välja den framför en annan, samt för att de ska få ut sin fulla potential i sitt arbete.


Vad är din vision för Skåne Nordväst?
Att regionen ska fortsätta att utveckla sitt samarbete och dra nytta av varandra, varje kommun ska göra det de är bäst på. Kommunerna i regionen ska också vara attraktiva arbetsgivare, ligga i framkant och vara en förebild för andra kommuner.

Oväntad egenskap: Kan klappa händerna med en hand.

One response to “Caroline Bensefelt

  1. Pingback: Hektisk kalender… | Traineeprogrammet Skåne Nordväst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s