Fredrik Norén

Ålder: 28 år

Hemort: Uppvuxen söder om landsvägen i den lilla byn Äspö. Bor nu i Malmö.

Kommun: Klippans kommun, IT-enheten.

Utbildningsbakgrund: En politicesmagisterexamen samt en magister i filmvetenskap, båda från Lunds universitet.

Vilka är dina nuvarande arbetsuppgifter? Jag är projektledare inom Projekt-E, ett övergripande projekt som ska förbättra servicen mot medborgarna, skapa ett tydligare brukarfokus och möjliggöra för medborgardeltagande. Just nu arbetar jag fram en aktivitetsstrategi för att bättre synliggöra Klippans förenings- och kulturliv. Jag sitter även med i en projektgrupp för att utveckla en kundtjänst i Klippans kommun. Från och med mars till och med juni är jag på ett kommunbyte i Ängelholm på Socialförvaltningen.

Hur tror du traineetjänsten kommer att utveckla dig i ditt fortsatta yrkesliv? Jag är övertygad om att programmet kommer att expandera min person och kompetens. Om sexton månader kommer jag att ha egenskaper som jag för två år sen inte trodde var möjliga. Efter traineeprogrammet kommer jag att möta yrkeslivet med stärkt självförtroende, slipad kompetens och ett brett kontaktnätverk.

Vad är en viktig fråga för dig att driva inom kommunal sektor? Att brukarnas behov hela tiden är i centrum för kommunens arbete. Det måste hela tiden finnas en medvetenhet kring vad vi gör och för vem. Brukarna är kommunens existensberättigande. Så enkelt är det.

Vad är din vision för Skåne Nordväst? Att enkelt kunna förflytta sig och få arbete är en nyckelkombination för att skapa en stark integrerad regiongemenskap. Det kräver ett ömsesidigt samarbete som kommer att generera ömsesidiga vinster.

Oväntad egenskap: Har betygsatt över 3000 filmer och är särskilt förtjust i John Fords westerns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s