Jasna Omeragic

Ålder: 25 år

Hemort: Malmö

Kommun: Höganäs kommun, Personalavdelningen.

Utbildningsbakgrund: Kandidatexamen i Personal- och arbetslivsfrågor (Kristianstad högskola) samt en Masterexamen i Human Resource Development (Lunds universitet)

Vilka är dina nuvarande arbetsuppgifter? För närvarande är jag involverad i en del olika områden. Bland annat sitter jag med revideringen av kommunens personalpolicy parallellt med att ta fram utbildningsmaterial om samverkan och systematiskt arbetsmiljöarbete till samtliga chefer.

Hur tror du traineetjänsten kommer att utveckla dig i ditt fortsatta yrkesliv? All erfarenhet är bra erfarenhet och traineetjänsten kommer enbart utveckla mig positivt. Jag är övertygad om att traineeprogrammet ger ett tryggt ramverk inom vilken jag kan prova mig fram i min roll med rätt stöd och resurser.

Vad är en viktig fråga för dig att driva inom kommunal sektor? Det är utan tvekan kompetensförsörjningen. För många kommuner är det kritiskt att aktivt arbeta med att upprätthålla balansen mellan behov och tillgång av kompetent arbetskraft och kommunerna inom Skåne Nordväst är inga undantag. Traineeprogrammet är just ett sådant kompetensförsörjningskoncept!

Vad är din vision för Skåne Nordväst? Det finns många visioner och ambitioner med Skåne nordväst. Min vision är att visionerna blir verklighet och att Skåne nordväst i praktiken både är och känns som en sammanhängande region. Regionen ska kunna erbjuda både privatpersoner och företag förutsättningar för att leva och verka i med allt vad det innebär.

Oväntad egenskap: Kan ordagrant citera Ace Ventura

One response to “Jasna Omeragic

  1. Pingback: Hektisk kalender… | Traineeprogrammet Skåne Nordväst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s