Negin Nazari

Ålder: 26 år

Hemort: Malmö

Kommun: Ängelholms kommun, Socialförvaltningen. Under utbytesperioden är jag i Helsingborg stad och arbetar på Kärnfastigheter.

Utbildningsbakgrund: Magisterexamen i statsvetenskap, Lunds universitet.

Vilka är dina nuvarande arbetsuppgifter? I Ängelholm utredde jag bland annat det framtida behovet av äldreboenden som är ett underlag för det fortsatta arbete inom området. På Kärnfastigheter är mitt uppdrag att ta fram ett förslag till deras hemsida med ett medborgarfokus.

Hur tror du traineetjänsten kommer att utveckla dig i ditt fortsatta yrkesliv? Det fantastiska med traineeprogrammet är att det är arbete varvat med utbildning samt det kontaktnät jag kan skapa under min tid som trainee. Utbildningsdagar med bland annat projektledning och retorik kommer att ge mig verktyg som jag kommer att ha användning för i mitt fortsatta yrkesliv.

Vad är en viktig fråga för dig att driva inom kommunal sektor? Jag vill gärna jobba med olika frågor under mitt yrkessamma liv, men mina intresseområden är organisationsutveckling samt mångfalds- och integrationsfrågor. Är fast besluten att jobba med samtliga frågor och än fler.

Vad är din vision för Skåne Nordväst? Att Skåne Nordväst ska utveckla sitt samarbete och bli en större påverkansfaktor i Skåne samt en förebild för andra regioner som arbetsgivare.

Oväntad egenskap: Jag är en f.d. WoWare (World ofWarcraft).

2 responses to “Negin Nazari

  1. Pingback: Hektisk kalender…

  2. Pingback: Hektisk kalender… | Traineeprogrammet Skåne Nordväst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s