Kontakta traineeprogrammet

Har du några frågor eller funderingar kring traineeprogrammet så är du välkommen att kontakta koordinatorn för traineeprogrammet:
Tina Petersson
tina.petersson@helsingborg.se,
042-10 35 26

Du kan även kontakta någon i traineegrupp 8
Kontaktuppgifter till dem kan du hitta här: Traineegrupp 8

8 responses to “Kontakta traineeprogrammet

 1. Anna Szubrowska

  Hej, jag är färdig med utbildningen nu till sommaren. Kan jag söka tjänsten ändå?

  Hälsningar, Anna S

  • Hej Anna,

   Det går bra att söka till nästa traineeomgång fastän du inte är klar med din utbildning. Det viktiga är att du är klar med dina studier när traineeprogrammet startar till hösten.

   Lycka till!

   /Negin

 2. Anette Granville-Self

  Har en stark önskan om att få försöka genomföra min ide som jag har haft en tid, på just denna halvö där min mormor är född. Såg en annons om att man kunde söka Leader i Nordvästra Skåne men den finns inte kvar när jag letar på jobsiten. Jag har arbetat i ca 2 år sedan jag tog min sjuksköterskeexamen och undrar nu får jag söka ändå??
  Mvh Anette G-Self.

  • Niklas Åkerström

   Hej Anette,

   Vad roligt att du är intresserad av Traineeprogrammet Skåne Nordväst.
   För att vara kvalificerad till Traineeprogrammet Skåne Nordväst ska man nyligen ha avslutat sina högskole- och/eller universitetsstudier. Någon exakt definition om vad rekryteringsgruppen anser vara nyligen har jag som nuvarande trainee inte uppfattat. Därför är mitt råd att söka ifall du är intresserad av att vara trainee på en spännande arbetsplats och i en spännande region, eller ta kontakt med Gunilla Abrahamsson, gunilla.abrahamsson@engelholm.se, som är programmets koordinator och har bättre insyn i rekryteringsgruppens arbete.
   Lycka till!

   Vänliga hälsningar
   Niklas Åkerström

 3. Vilka moment kommer urvalshelgen att bestå av? :-)

  • Niklas Åkerström

   Under urvalshelgen kommer du bland annat få träffa oss som är nuvarande traineer och ställa frågor om våra erfarenheter. Tidigare år har de som blivit kallade till urvalshelgen fått göra en kortare presentation av sig själv inför medlemmar av rekryteringsgruppen samt ett grupparbete tillsammans med några av de andra sökande.

   Exakt hur upplägget är i övrigt kan traineekoordinator Gunilla Abrahamsson, gunilla.abrahamsson@engelholm.se, svara bättre på. Men jag vet att hon nu i dagarna håller på att formulera ett utskick till de som är kallade till urvalshelgen med instruktioner m.m.

   Lycka till och vi kanske ses under urvalshelgen!
   Niklas Åkerström

 4. Hej Jag har sökt traineeprogrammet, verkar som det skulle kunna ge en fantastisk erfarenhet. Jag ska i höst göra ‘field studies’ till min Magister examen, och undrar därför när man som sökande får reda på om man kommit till intervjun? En fråga till, när är den första eventuella intervju sessionen?

  • Magnus Gustafsson

   Hej Cecilia!
   Det första beskedet kommer idag (22/3-13)! De första rekryteringsdagarna är den 10-11 april. Efter dem får man reda på om man gått vidare till intervjuer 18-19 april.

   Mvh Magnus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s