Gott & blandat

Ni har säkert redan förstått att som trainee är veckan, eller rent av sagt dagen, aldrig den andra lik. Vi får möjligheten att vara med i flera olika uppdrag, projekt och nätverksgrupper. Själv sitter jag i Örkelljunga kommun som HR-trainee och arbetar mestadels med arbetsmiljöfrågor samtidigt som jag agerar chefsstöd i flera olika sammanhang.

Att arbeta med HR-frågor i kommunal verksamhet är som att plocka godis i en gott & blandat påse, man vet aldrig vilken färg nästa godisbit har eller om den kommer smaka sött eller salt. Från att revidera kommunens plan för lika rättigheter och möjligheter till att vara mässvärd för en näringslivsmässa. Varje dag baseras på vad medarbetarna och invånarna i kommunen behöver just nu – det är detta som gör det så spännande.

I helgen strömmade det in besökare i Forum i Örkelljunga – anledningen var givetvis näringslivsmässan Örkelljunga Träffas. Besökarna togs emot av 62 utställare från både företag, föreningar och kommunen!

Mässan hade som mål att belysa vad Örkelljunga kommun har att erbjuda och skapa en mötesplats för att förena lokala verksamheter och invånare. Stämningen var på topp och popcorn, godis och lekar hittades bland montrarna i lokalerna. Hasse Andersson och operasångaren Martin Lindau stod för dagens underhållning och läktarna inne på Forum bänkades av medgungande åhörare. Mässan var minst sagt lyckad med över 1700 besökare under sina fyra timmar.

Örkelljunga träffas

Örkelljunga träffas

Det finns helt enkelt inga vanliga veckor som trainee!
/ Caroline Lewander

Avbryt

Lämna en kommentar