En reflektion

Vy från vattnet in mot centrum. Helsingborgs stad. Bild: Anita Göransson.

Hej,

Mitt namn är Emelie, jag är 25 år gammal och deltar i traineegrupp 13. Min utbildningsbakgrund är ekonomi och jag arbetar på inköpsenheten i Helsingborgs stad. Jag har nu varit en del av traineegrupp 13 i snart tre månader. Samtidigt som tiden har gått otroligt fort så har jag upplevt väldigt mycket.

Min arbetstid fördelas mellan 70 procent på inköpsenheten och 30 procent med traineeprogrammet. De två första månaderna, september och oktober, innefattade mycket utbildningar, dels med programmet, dels på min arbetsplats.

Vi närmar oss julen med stormsteg och jag upplever att jag har en naturlig plats på inköpsenheten. Under min tid på inköpsenheten har jag lärt mig mycket om offentlig upphandling, ett område där mina kunskaper dessförinnan var mycket begränsade. Jag har kontinuerliga samtal med min chef och handledare vilket möjliggör feedback och därmed utveckling. Arbetet är spännande och jag upplever att upphandling är ett arbetsområde jag troligtvis kommer arbeta inom i framtiden.

Nu väntar två heldagar ledarskapskavalkad med traineeprogrammet- spännande!

Avbryt

Lämna en kommentar