Projektplan klar!

Hejhej Bloggen!

Jag heter Alfred och denna vecka är det jag som håller i bloggstafettpinnen, även jag en medlem i grupp 13. Jag jobbar till vardags på Kommunstyrelseförvaltningen i Åstorp där jag sysslar med en blandad kompott av uppgifter som alla på ett eller annat sätt kan koppas till kvalitetsutveckling, både strategisk och operativ sådan. Bland annat håller jag på att se över kommunens styrdokument. Jag arbetar succesivt fram ett ramverk och metod för hur dessa ska skrivas och hanteras i organisationen för att på bästa sätt hjälpa verksamheterna att nå sina mål.

Men nog om mig! Utöver vårt dagliga arbete ute i kommunerna arbetar vi i Traineegruppen på ett väldigt spännande projekt tillsammans! Under hösten och fram tills nu har vi intensivt arbetat med att ta fram en projektidé, gjort en väldans massa omvärldsanalyser och intressentanalyser, genomgått projektledningsutbildningar och annat smått och gott som är nyttigt för ett gäng trainees i startgroparna av sitt första egna projekt. Allt det arbetet har nu kulminerat i en projektplan som vi igår lämnade in till Kommundirektörsgruppen för Familjen Helsingborg.

Nästa vecka kommer det därför bli lite stiltje i projektarbetet men vi i traineegruppen laddar för fullt! Så fort direktörerna har beslutat sig för om vår projektplan håller eller inte kommer vi sätta igång!

Stay tuned, nästa vecka kommer David göra comeback här i bloggen och berätta vad som händer hos honom!

Avbryt

Lämna en kommentar