Nu vet vi varför vi är som vi är…

Hej!

Kan ni förstå att det redan är februari?! Om bara lite mer än en vecka är det redan dags för sportlov i skolorna och för var dag som går blir det ljusare. För oss traineer har den senaste tiden rullat på som vanligt med projektmöten på torsdagar där fokus främst riktats mot hur vi ska lyckas genomföra de bästa möjliga evenemangen. Vi är inte alltid helt överens om vilka vägar vi ska vandra för att nå toppen, men att vi ska dit är vi alla överens om!

Förra veckan spenderade vi en hel dag tillsammans för att genomföra en personlighetsanalys och ta reda på vår grupprofil. Vi träffade Johanne från Mannaz som berättade om hur en DISC analys fungerar. Inför dagen med Johanne genomförde vi ett personlighetstest som visade vilka personlighetstyper som finns inom gruppen. Som grupp blev resultatet att vi hade ovanligt högt utslag på personlighetstyp ”C”. Detta innebär att gruppen är noggrann och gärna vill ha en stor mängd fakta innan beslut kan fattas samt tycker om att analysera. Ibland är denna noggrannhet till vår fördel och ibland till vår nackdel…  Vi fick många bra tips från Johanne om vad vi bör tänka på framöver och hur vi ska få fram vår grupps styrkor.

Önskar er en fortsatt trevlig vecka!

Avbryt

Lämna en kommentar