Hej igen! Nu är Alfred tillbaka!

Hej igen! Nu är Alfred tillbaka! Jag hoppas att ni har saknat mig!

Precis som min traineekollega Rebecka skrev i det förra blogginlägget är vi just nu på vår utbytesperiod! Jag har alltså flyttat från Åstorps Kommunstyrelseförvaltning till Helsingborgs stadsbibliotek. Jag jobbar fortfarande med kvalitetsutveckling men mer processorienterat och kopplat till bibliotekets servicetjänster och deras bemötandearbete. Jag trivs som fisken i vattnet och får hålla på med en massa spännande saker! Jag Får använda mig av de lärdomar jag tagit med mig från Åstorp och min utbildning men också lära mig massor av nya praktiska metoder såsom design thinking, UX design och kundresemetoder. Jag kommer tillsammans med bland annat min handledare att genomföra en invånarinvolvering med hjälp av dessa metoder för att försöka utläsa hur biblioteket på ett bättre sätt kan möta de behov och önskemål besökarna har.

Förhoppningsvis kommer jag hinna skriva något om resultatet av denna invånarinvolvering nästa gång det är min tur att skriva på bloggen, ha det gött till dess!

Avbryt

Lämna en kommentar