Ut med det gamla och in med det nya

Den 3 september 2018 var en väldigt speciell dag för både mig och mina traineekollegor. Det var den första dagen på familjen Helsingborgs traineeprogram. Efter fyra månaders intensiv spänning och nästan outhärdlig längtan, efter beskedet att man blivit antagen till traineeprogrammet, hade det så äntligen blivit dags för att bli en del av den då nya traineegrupp 13. Nu, ett år senare, känns det som att tiden bara rusat förbi. Alla utbildningar, kontakter och erfarenheter som man har fått tagit del av har givit oss i traineegrupp 13 en ovärderlig grund att stå på och har öppnat så många dörrar för oss, vilket är något som jag är ytterst tacksam för. Men vår tid i familjens rampljus är snart förbi och det har blivit dags för familjens nyaste medlemmar att inta scenen. Låt mig således hälsa traineegrupp 14 varmt välkomna till familjen Helsingborg!

Även om jag varit i Höganäs i mer än ett år nu har jag av olika anledningar inte kunnat närvara på kommunens introduktionsdag, som hålls två gånger om året. Men nu i torsdags hade det så äntligen blivit min tur att deltaga. Dagen började med ett välkomsttal framfört av kommunstyrelsens ordförande, Peter Sjölander och kommunchefen Herman Crespin följt av en förmiddag späckad med föreläsningar och information från kommunens olika förvaltningar. Därefter avnjöts en mycket god lunch på Tunneberga gästgifvaregård i Jonstorp. Dagen avslutades med en busstur runt om i kommunen där vi bland annat besökte Kullaberg, keramiskt center i Höganäs samt Sportcentrat i Lerberget. Detta var verkligen en introduktionsdag som fick en att känna sig varmt välkommen till Höganäs kommun!

Trevlig söndag önskar Douglas Hansson och traineegrupp 13!

Avbryt

Lämna en kommentar